Homeschooling

Un alt fel de educație

Gever Tulley reimaginează educația

| 4 Comments

Gever Tulley este un inginer programator care și-a pus în practică interesul pentru educația informală contribuind la fondarea unei tabere de vară numită Tinkering School. Acolo, copiii construiesc diverse lucruri, folosind unelte reale, chiar și electrice.

Gever a avut câteva intervenții la faimoasele TEDTalks, unde și-a prezentat perspectiva asupra educației, proiectul Tinkering School și lucrurile pe care crede că cei mici ar trebui lăsați să le facă.

Vă doresc tuturor un 2011 împlinit, relaxat, interesant și plin de revelații… privitoare la educație, desigur :)!

4 Comments

  1. La multi Ani, Andreea! iti doresc un Nou An plin de realizari si te felicit pentru tot ce-ai facut anul acesta pe acest site. Pentru mine a insemnat mult ce ai postat aici si-ti multumesc din suflet ! 🙂

  2. Îți mulțumesc mult pentru cuvintele tale, Anca! Mă simt împlinită când citesc aprecierile tale pentru că energia și timpul pe care le-am investit în acest blog îmi sunt răsplătite când știu că cititorii îl consideră folositor.

    La multi ani! Sper ca în 2011 să ne citim cel puțin la fel de des. 🙂

  3. Greu e sa fii impotriva curentului!Când am lăsat-o pe fetiţa mea de 5 ani sa cureţe morcovi (nu cu cuţitul ci cu un curăţător mai puţin periculos) şi s-a tăiat la deget am provocat un scandal in familie.Mi s-a spus ca exploatez copiii!!!Ma bucur că oameni inteligenţi trag semnale de alarmă referitor la nocivitatea hiperprotecţiei copiilor.

  4. al meu baietel bate cuie de la varsta de 1an si 6luni,normal ca si-a mai dat si peste degete, dar el spune ca e puternic,mare si cand o sa fie ca tati o sa faca lucruri mari …

Leave a Reply

Required fields are marked *.